Corona

17 maart 2020

Ik had natuurlijk gehoopt een leukere aanleiding voor deze nieuwsbrief te hebben, maar ik wil mijn klanten (van wie er veel geen Facebook hebben) even laten weten wat mijn plannen zijn in de nabije dagen.

Want wát zijn we in een onvoorstelbare situatie terecht gekomen……de hele wereld staat op z’n kop! Wat een rare, nare werkelijkheid is dít?

Ondertussen is iedereen wel doordrongen van de ernst van het Corona-virus. Zo ook ik. 

En hoewel het op de één of andere manier niet helemáál goed voelt om mijn winkel ”gezellig” open te houden, heb ik besloten om dat vooralsnog toch te doen. 

Voor die mensen die een culinair cadeautje zoeken om iemand een hart onder de riem te steken of op te beuren in deze moeilijke periode. Of voor de mensen die gewoon zelf wat lekkers willen halen. Nu we allemaal worden geacht zo veel mogelijk thuis te blijven, kun je het daar maar beter zo gezellig mogelijk maken, toch?

Ik bereid ook, zo lang dat nog mag, een paar dagverse meeneemgerechten, voor wie geen tijd of zin heeft om zelf te koken. 

Dus…..als je een cadeautje zoekt, een lekker borrelplankje wil samenstellen, een dagverse maaltijd wil halen, óf je hebt gewoon behoefte aan een praatje….wees welkom in mijn winkel. 

Uiteraard vraag ik je wel de aangescherpte hygiëne-eisen in acht te nemen. Er is desinfecterende spray aanwezig, ik schud geen handen, houd gepaste afstand (voor zover dat mogelijk is in mijn ieniemienie winkel) en vraag dat van jou ook, ik werk met handschoentjes aan, ik reinig alles vaak en grondig, afijn… je kent ondertussen de regelgeving ongetwijfeld uit je hoofd. 

Ben je verkouden, grieperig of anderszins ziek, en je hebt toch iets van Déli-Verte nodig….geen probleem…bel of mail me, en we passen er een mouw aan.

Niemand ontkomt aan deze vreemde situatie, en heeft er in meer of mindere mate mee te maken. Ik wens daarom iedereen veel sterkte toe en spreek de hoop uit dat we elkaar snel weer gewoon  “In de armen mogen sluiten”.

Blijf gezond allemaal!

Liefs van Mayke

Delen: