Over Déli-Verte’s privacybeleid

Uw persoonsgegevens worden verwerkt en beveiligd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hier kunt u lezen hoe we dat precies doen.

 

U beslist

Allereerst: uw persoonsgegevens zijn van u! Ook de gegevens die u met ons deelt. Dit betekent dat u ons kunt vragen om die gegevens te corrigeren, te bekijken, over te dragen of te wissen. Ook kun u ons vragen de verwerking van gegevens te beperken en is bezwaar te maken tegen de verwerking. Stuur ons daarvoor een mail (lekker-eten@deli-verte.nl) en we handelen dit verzoek af. Ook vragen, tips en klachten zijn welkom. Daarnaast heeft u altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AutoriteitPersoonsgegevens.nl). Wij kunnen u nooit verplichten persoonsgegevens met Déli-Verte te delen.

 

Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens als we daar een goede reden voor hebben, ofwel een wettelijke grondslag in de zin van de AVG. Dus als u ons contactformulier invult, gebruiken wij die opgegeven gegevens (slechts een emailadres en een naam) om met u te communiceren. Verder delen we bij ons opgeslagen gegevens niet met andere partijen zonder uw toestemming.

 

Verantwoordelijke

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:

Déli-Verte, Mayke Verstegen, Neerstraat 20, 6041KC Roermond. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 53392939.

 

Welke gegevens verwerkt Déli-Verte en met welk doel?

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

* voor- en achternaam

* e-mailadres

Déli-Verte verwerkt de genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

a) Uw naam en e-mailadres worden gebruikt voor het versturen van de periodieke nieuwsbrief van Déli-Verte. Afmelding voor deze mailing is te allen tijde mogelijk, zie hiervoor de uitschrijflink onderaan elke mailing.

b) Uw naam en e-mailadres worden gebruikt zodat wij kunnen reageren op het door u ingevulde contactformulier op de website

 

Bewaartermijnen

Déli-Verte verwerkt en bewaart uw persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt de gegevens te verwijderen. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.